Virtuele rondleiding – kom binnen!

Vanwege alle coronamaatregelen kunnen wij de komende periode helaas geen rondleidingen meer verzorgen op onze locatie. Daarom namen we een kort filmpje op, zodat je toch een virtueel kijkje in ons pand kunt nemen.

Terwijl heel Nederland in een bijzondere periode zit, stoppen de problemen waar jongeren tegenaan kunnen lopen helaas niet. Youngster wil de jongeren zo min mogelijk belasten met de ellende die Corona met zich meebrengt. Omdat wij tijdelijk geen rondleidingen meer kunnen verzorgen, hebben wij een kort filmpje opgenomen waarin wij jullie willen meenemen in ons pand.

Mocht je naar aanleiding van dit filmpje meer willen weten over Youngster, stuur dan een mailtje naar aanmeldingen@youngsterzorg.nl of meld je gelijk aan via het aanmeldformulier. Zoals gezegd: alles om de jongeren een zo normaal mogelijk vervolg van hun hulpverleningstraject te kunnen geven!

Virtuele rondleiding – neem een kijkje in ons pand