Vacature Behandelcoördinator Beekbergen (24 uur per week)

Voor onze woonbehandelgroep (3 milieuvoorziening) in Beekbergen wij op zoek naar een Behandelcoördinator die zorg draagt voor het behandelklimaat van de 12 kinderen (12-18 jaar) die bij ons in Beekbergen wonen.

Als behandelcoördinator geef je sturing aan het behandelingsproces in de zorg op basis van een indicatie ASS. (Autisme Spectrum Stoornis). Hierbij hoort onder andere de aansturing van het team om het zorgplan uit te voeren dat door de jongere in samenwerking met het netwerk en de behandelcoördinator wordt opgesteld. Dit doe je samen met de Coördinerend senior woonbegeleider.

Je draagt de eindverantwoordelijkheid, maar doet weinig in de directe uitvoering van het zorgplan, want hiervoor zet de persoonlijk begeleider de verdere lijnen uit. Je bent in staat te schakelen bij problemen, optredende spanningen en crisissituaties. Het uitzetten van vervolgacties en goede rapportering vind je niet meer dan logisch. Planmatig, doelgericht en methodisch onderbouwing zitten in je bloed.

Kortom, jij bent actief betrokken bij jongeren met de meest uiteenlopende hulpvragen. Jij staat naast ze en op een coachende wijze werk je samen aan de doelen die zijn opgesteld. Je sluit hierbij aan op de wens(en) en mogelijkheden van de jongeren. Je werkt zoveel mogelijk met de jongeren toe naar zelfredzaamheid op allerlei leefgebieden zoals wonen, school, werk/dagbesteding, sociaal netwerk, financiën, persoonlijke verzorging. Je zet de lijnen uit wanneer aanvullende diagnostiek of behandeling noodzakelijk is en onderhoudt contact met mogelijke behandelaren om de behandeling te integreren in het zorgplan.

Jij bent de spil in het netwerk en op de verschillende leefgebieden zoek je de verbinding voor een integrale aanpak. Je hebt oog voor de individuele behoeften van de jongeren. Je hebt zicht op de beperkingen en achtergronden, maar zeker ook op de talenten en mogelijkheden. Je werkt samen met de andere Behandelcoördinator en de woonbegeleiders van Youngster. Samen zorgen jullie voor een stabiel behandelklimaat.

Beschik jij over:

  • Een afgeronde WO opleiding zorg.
  • 2 – 5 jaar relevante ervaring in de (jeugd)zorg met gedrags-,hechtings- en/of ontwikkelingsproblematiek.
  • Een SKJ-registratie.
  • Humor en draagkracht.
  • Affiniteit met onze doelgroep en hun complexe ondersteuningsvragen

Bovendien kun je zelfstandig én in teamverband werken en je denkt out of the box. Je bent een doener en ondernemend van aard. Vink jij bovenstaande af? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden wij:

  • Een uitdagende functie in een jonge, groeiende organisatie voor 24 uur per week
  • Arbeidsvoorwaarden conform CAO Sociaal Werk met o.a. beschikking over een individueel keuze budget en een loopbaanbudget
  • Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in de functie Wetenschappelijk Functionaris, schaal 10.
  • Een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Interesse gewekt?
Hebben wij jouw interesse gewekt? Stuur dan je CV met motivatie per e-mail naar vacature@youngsterzorg.nl. De vacature blijft open tot deze is ingevuld.

Vragen of meer informatie?
Heb je nog vragen of wil je meer weten over Youngster of de aangeboden vacature? Bel ons dan gerust of stuur een mailtje naar hr@youngsterzorg.nl.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding. Daarnaast zijn wij verplicht om de vergewisplicht toe te passen. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.