Geslaagde Pizzaparty georganiseerd door Sant’Egidio en Viva La Pizza

Aan de Oude Beekbergerweg werden wij gisteravond hartelijk ontvangen door Sant’Egidio en Viva La Pizza. Met een groep van 50 jongeren en collega’s vertrokken wij naar de locatie om ons te laten verrassen door de organiserende partijen.

Voor de meeste jongeren was het even aftasten. De totaal onbekende omgeving was voor sommigen wat onwennig, maar na de openingsspeech van Ronald Dashorst, voorzitter van Sant’Egidio, was iedereen opgewarmd en klaar voor de Pizzaparty.

Voordat onze jongeren zich konden storten op de pizza’s mochten ze kleding uitzoeken in de kledingbank en konden ze socializen met alle andere aanwezigen. De muziek draaide en de sfeer was goed, dus de eerste pizza kon om 17.30 uur de steenoven in. Niet alleen de topping, maar ook het deeg werd onze onze nieuwsgierige neuzen bereid. Dat de pizza’s lekker waren was een understatement. De pizzaplank die elke tien minuten voorbijkwam was binnen no time leeg.

Dankzij de kledingbank gingen meerdere jongeren met een tas gevuld met een aantal kledingstukken weer terug naar de woongroep. De verrassing hield niet op, want eenmaal daar aangekomen stond er voor de jongeren ook nog een kerstpakket klaar. Gesponsord door Sant’Egidio, Bakkerij Maassen en Stichting Meisjesweeshuis Apeldoorn.

Kortom, een zeer geslaagde avond waarop de jongeren zich ontzettend hebben vermaakt. Het eten en drinken was tot in de puntjes verzorgd en de goede sfeer zorgde veelvuldig voor een glimlach.

Ook via deze weg willen wij Sant’Egidio, Viva La Pizza, Bakkerij Maassen en Stichting Meisjesweeshuis Apeldoorn heel erg bedanken voor deze gezellige avond!