Simon van der Weerd doneert schilderijen aan Youngster

De Apeldoornse kunstenaar Simon van der Weerd heeft maar liefst tien kunstwerken gedoneerd aan Youngster.

Om het pand wat op te fleuren in de verschillende woon- en werkruimtes ontstond er een mooi initiatief tussen een van de woonbegeleiders en Simon om enkele van zijn kunstwerken op te hangen in het gebouw. Het gebouw en de woonruimtes lenen zich hier uitstekend voor en de kunstwerken komen mooi tot hun recht. Jongeren en medewerkers waren dolenthousiast over de kunstwerken van Simon.

Donderdag 14 februari jl. kwam Simon zelf even polshoogte nemen bij Youngster. Natuurlijk gaven wij hem een rondleiding door ons pand en kon hij zijn eigen werken bewonderen hoe deze worden tentoongesteld.

Een nieuw initiatief voor de jongeren/ bewoners werd besproken in de vorm van het geven van workshops door Simon. Als dank voor de mooie kunstwerken werd Simon een blijk van waardering aangeboden door woonbegeleider Robert Eleveld en een van de oprichters van Youngster, Joey Ngarigota.