MBO- of HBO-student? Maak impact tijdens je stage bij Youngster

Als erkend leerbedrijf leiden wij bij Youngster vakmensen op. Mensen met hart voor de zorg, en in ons geval voor de zorg aan jeugd, jongeren en jongvolwassenen in het bijzonder. Op dit moment lopen zowel MBO- als HBO-studenten bij ons stage, en wat zijn we daar blij mee! Ben jij op zoek naar een stageplek voor minimaal 6 maanden? Kom dan bij Youngster het verschil maken!

Als erkend leerbedrijf leiden wij bij Youngster vakmensen op. Mensen met hart voor de zorg, en in ons geval voor de zorg aan jeugd, jongeren en jongvolwassenen in het bijzonder. Op dit moment draaien er vier MBO- als HBO-stagiaires mee in onze organisatie, en wat zijn we daar blij mee!

Leer het vak kennen
Het begeleiden en helpen van jongeren met een multiproblematiek is veelomvattend en uitdagend. Jij krijgt als onze stagiair(e) daarom goede begeleiding van onze (zorg)professionals. Zo leer jij het vak van binnen en buiten en in al zijn facetten kennen. Buiten kijf staat dat jouw stage bij Youngster impact maakt. Jij gaat jongeren helpen om succesvol te re-integreren in de maatschappij. En dat is niet alleen goed voor hun eigenwaarde, talenten, gezondheid en welzijn maar het levert bovendien maatschappelijk rendement op.

Eigenschappen waar wij trots op zijn
Persoonlijk, betrokken, doelgericht en transparant. Dat is waar wij bij Youngster voor staan. En daar bouw jij als stagiair(e) aan mee. Ons team is multidisciplinair ingericht en een afspiegeling van de samenleving. Bij al onze collega’s en stagiaires zoeken wij naar eigenschappen die Youngster de ‘flavour’ geven waar we trots op zijn. Positief. Professioneel. Gedreven. Integer. Flexibel. Humorvol. Energiek. Bovendien wil ieder Youngster teamlid net dat stapje extra zetten én is hij/zij creatief in het vinden van pragmatische oplossingen.

Kom jij impact maken binnen Youngster?
Wil je als stagiair(e) binnen Youngster aan de slag, dan ben je voor minimaal 6 maanden beschikbaar zodat wij jou zo goed mogelijk kunnen meenemen in de wereld van de jeugdzorg. Ben je enthousiast geworden en benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten! Wij nemen jou heel graag mee in dit leerproces als onderdeel van jouw studie.

We zien uit naar jouw telefoontje via (055) 201 8822 of e-mail naar HR@youngsterzorg.nl..

Voor MBO-stages werken wij samen met Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (www.s-sb.nl). SBB erkent en begeleidt de leerbedrijven waar studenten terechtkunnen voor een stage of leerbaan van goede kwaliteit. Er wordt gewerkt via protocollen over onder meer wat de student moet weten en kunnen om een MBO-diploma of certificaat te behalen.