Youngster wenst iedereen een gezond, zorgzaam en kansrijk 2020!

Bijna 2020. Een goed moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Een jaar met bijzondere mijlpalen.

Bijna 2020. Een goed moment om even stil te staan bij het afgelopen jaar. Een jaar met bijzondere mijlpalen, zoals de succesvolle livegang van het elektronische cliëntendossier MoreCare4 en de toetreding van Erwin Duits tot onze Raad van Advies. Met gepaste trots blikken we bovendien terug op de grote stappen die vele Youngsters hebben gezet in hun begeleidingstrajecten richting meer zelfstandigheid en op nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan.

Wij willen al onze jongeren en hun ouders/verzorgers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen. Dank ook aan onze landelijke en regionale (keten)partners voor hun inzet om samen met Youngster te gaan voor de beste zorg aan onze jongeren. In 2020 gaan wij ons opnieuw volop inzetten voor persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding, dagbesteding en sport aan onze Youngsters.