Topteam – 35x iets lekkers, 35x een dikke dankjewel!

Werken in de (jeugd)zorg is niet altijd makkelijk en daar heeft de coronacrisis nog eens een schepje bovenop gedaan. Waar voor anderen thuiswerken het ‘nieuwe normaal’ is geworden, is onze locatie in Apeldoorn ook in deze tijd nog steeds de werkplek van het Youngster team, 35 toppers met hart voor de jeugdzorg. Een team dat altijd in beweging is, letterlijk en figuurlijk, om onze jongeren zo goed mogelijk te begeleiden naar zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Collega’s, zeker in deze lastige periode blijkt maar weer eens dat voor jullie omzien naar en zorgen voor de jongeren én elkaar een vanzelfsprekendheid is. Hoe gaaf is het om te zien dat jullie inzet onvermoeid blijft en dat jullie iedere dag weer voldoening halen uit jullie onmisbare werk.

Wij zijn trots op jullie, trots op het hele Youngster team. Daarom, 35x iets lekkers, 35x een dikke dankjewel!