Apeldoorn weer schoon!

19 september, World Cleanup Day 2020 – Afgelopen zaterdag gingen maar liefst 165 vrijwilligers, jong en oud, in Apeldoorn op pad met één doel: de wereld weer een stukje schoner maken. De 10 vrijwilligers van team Centrum kwamen om 10.00 uur samen bij het pand van Youngster en natuurlijk hadden we de koffie klaar staan. Tijd werd niet verspild, want al snel werden de vuilniszakken en grijpers die bij ons in de opslag staan, uitgedeeld en ging de groep aan de slag. Rond het middaguur was iedereen weer bij Youngster terug, met maar liefst 14 vuilniszakken vol met zwerfvuil. Het centrum is weer heel veel schoner!

Zero/Less waste Apeldoorn organiseert en coördineert om de vier weken schoonmaakacties in de verschillende delen van de stad. Ook je steentje bijdragen aan een schoner Apeldoorn? Stuur een mailtje naar zerowasteapeldoorn@gmail.com.