Succesvol afgerond traject wordt gevierd met privéles handboogschieten

Het begeleidingstraject dat ambulant begeleidster Laura Meurs afgelopen jaar had met een van onze jongeren werd vorige week succesvol afgerond. Een traject van bijna een jaar intensieve begeleiding en ondersteuning. Een jaar waarin de Youngster steeds weer enorme stappen zette en zijn doelen behaalde. Reden genoeg om dit samen te vieren!

De grote wens van onze Youngster was om te ervaren hoe het is om professioneel te handboogschieten. De wens ging in vervulling bij schietvereniging Beemte Broekland waar ze voor openingstijd een privéles kregen. Opperste concentratie, een grote glimlach en voor beiden een gave ervaring!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.
Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Menu