Vervolgaudit HKZ-keurmerk ook succesvol afgerond

Eind 2019 kreeg Youngster het branchekeurmerk HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Dit betekent dat Youngster kwaliteit van zorg levert en voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden door cliënten, professionals en relevante stakeholders. Onlangs was de verplichte tussentijdse toetsing en ook deze vervolgaudit hebben we met positief resultaat afgerond. Complimenten waren er voor het constructief oppakken en vormgeven van enkele verbeterpunten en voor een positieve professionele ontwikkeling binnen de organisatie.

“Een nieuw HKZ-certificaat wordt dan ook uitgereikt en laat zien dat we voldoen aan de wettelijke verplichting om ‘verantwoorde zorg’ te leveren. Natuurlijk zijn we trots; het doet altijd goed om bevestigd te krijgen dat we intern de zaken goed op orde hebben en onze jongeren daadwerkelijk centraal stellen. We werken voortdurend aan het verbeteren van onze zorg- en dienstverlening en dat harde werken is ook nu weer beloond”, vertelt Danny Bloemheuvel, manager Zorg bij Youngster.