Youngster ontwikkelt! Verschillende functies beschikbaar – Ben jij onze nieuwe aanwinst?

Youngster gaat haar zorg verspreiden over meerdere locaties. Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s voor de behandel-/woongroep van de Autisme Spectrum Stoornis (ASS) locatie in Beekbergen én voor de Beschermd Wonen locatie in Apeldoorn.

Wat wij nodig hebben zijn echte aanpakkers die de uitdaging zien en vanuit ervaring weten wat deze doelgroepen nodig hebben. Dat jij een groot hart voor de jeugdzorg hebt is vanzelfsprekend.

Wij zoeken collega’s voor de volgende functies :
> Woonbegeleider (24 – 36 uur per week)
> (Senior) woonbegeleider (30 – 36 uur per week)
> Behandelcoördinator (32 uur per week)
> Gastvrouw (32 uur per week)

Ben je benieuwd naar de inhoud van (één van) de functies en wil je weten wat wij verder verwachten van onze nieuwe collega’s? Kijk dan op onze vacaturepagina. Klaar voor een mooie vervolgstap in je carrière? Wij maken heel graag kennis met je!

Update 5 januari 2021: De vacature Behandelcoördinator is vervuld. Voor de vacature Gastvrouw is de sollicitatieprocedure gesloten. Meer inhoudelijke informatie m.b.t. de andere vacatures/functies is zeer binnenkort te vinden op onze vacaturepagina.