Op naar het nieuwe jaar. Youngster wenst iedereen een gezond, hartverwarmend en positief 2021!

Een ongekend moeilijk jaar ligt (bijna) achter ons en net als iedereen richten we ons het liefst op het nieuwe jaar met nieuwe kansen. Toch willen we ook even stilstaan bij een aantal bijzondere momenten die we in 2020 als organisatie hebben beleefd.

De succesvolle afronding van het Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Een eervolle vermelding in de Verkiezing Reservistenwerkgever 2020. Nieuwe gedreven, bevlogen collega’s met hart voor de jeugdzorg in ons team en nieuwe samenwerkingen die wij zijn aangegaan. Maar bovenal de grote stappen van onze Youngsters in hun begeleidingstrajecten richting meer zelfstandigheid.  

Youngster kijkt uit naar opnieuw een jaar vol ontwikkelingen. Zo gaan we onze zorg spreiden over meerdere locaties, bijvoorbeeld in Beekbergen waar een specialistische behandelgroep wordt gestart en ontwikkelen we ook qua bezetting door. De persoonlijke aandacht, intensieve begeleiding, dagbesteding en sport aan onze Youngsters zetten we vanzelfsprekend in 2021 voort.  

Wij bedanken onze jongeren en hun ouders/verzorgers voor het in ons gestelde vertrouwen. Dank ook aan onze landelijke en regionale (keten)partners voor hun inzet om samen met Youngster te gaan voor de beste zorg aan onze jongeren.

Iedereen fijne feestdagen ondanks deze tijden. Blijf gezond en laten we ook in het nieuwe jaar omzien naar en zorgen voor elkaar.