Meubelzaak Otak Zutphen doneert compleet nieuw meubilair voor de ASS-locatie Beekbergen

Wat een goed begin van 2021! Op uitnodiging van Rolf Linker, eigenaar van meubelzaak Otak Zutphen, namen we vorige week een kijkje in zijn meubelmagazijn om eventueel bruikbare meubels uit te zoeken voor onze nieuwe locatie in Beekbergen. Van dit gulle gebaar hebben we dankbaar gebruik gemaakt en wat een gave spullen mochten we meenemen! Ook het vervoer naar de locatie namen Rolf en zijn team op zich: drie banken, drie salontafels, twee fauteuils, een vergadertafel en tien vergaderstoelen kwamen onze kant op. De voorbereidingen van de nieuwe ASS-locatie in Beekbergen zijn in volle gang en nu met dit mooie meubilair krijgt alles nog meer vorm.

Het contact tussen meubelzaak Otak Zutphen en Youngster ontstond bij toeval via een wederzijdse relatie en al snel werd Youngster uitgenodigd om naar de Pollaan in Zutphen te komen. “De meubels gingen uit onze collectie en stonden al een tijdje opgeslagen. We konden ze missen en wat is er dan mooier om ze weg te geven aan een organisatie die ze goed kan gebruiken en er een mooie bestemming voor heeft. Het is fantastisch dat we Youngster op deze manier op weg kunnen helpen met de inrichting van hun locatie in Beekbergen”, vertelt Rolf Linker.

“Ons budget is beperkt, dus we zijn enorm dankbaar voor het maatschappelijke hart van Otak Zutphen. Zo’n gulle gift in tijden waarin hun eigen business vrijwel stilligt vanwege de coronamaatregelen maakt de actie extra bijzonder. We zijn ontzettend blij met deze donatie en hebben Rolf als dank een kleine attentie gegeven; meer wilde hij er echt niet voor hebben”, reageert Danny Bloemheuvel, Manager Zorg bij Youngster.