Kracht van de herhaling: BHV-diploma’s weer gehaald

Zorg, veiligheid & kennis gaan bij Youngster altijd hand in hand. Als organisatie staan we garant voor de veiligheid van collega’s én onze jongeren en daar hoort een goede bedrijfshulpverlening bij. Ons team legde al eerder de basis BHV-cursus met goed gevolg af, maar natuurlijk zit ook hier de kracht in de herhaling.

Daarom ging het team verdeeld in tweetallen weer in training om alle kennis en vaardigheden op te frissen. Een dag vol reanimeren (met en zonder AED), preventief en levensreddend handelen, alarmeren in geval van calamiteiten, ontruimen en evacueren. De trainer begeleidde deze trainingsdag bij ons op locatie natuurlijk volledig volgens de corona-richtlijnen en het team is met vlag en wimpel geslaagd.

Felicitaties aan alle Youngster BHV’ers! Jullie hebben mooi werk afgeleverd.

Op de foto onze collega’s Take van Hardeveld (l) en Fernando Dall (r).