Aanmelden kan nog voor onze nieuwe driemilieu-behandelgroep ASS in Beekbergen!

Op dit moment zijn wij druk bezig met de intakes voor de toekomstige bewoners van onze nieuwe locatie in Beekbergen. Vanwege de kwetsbare doelgroep luistert de samenstelling van de groepen erg nauw. We gaan hierin zeer zorgvuldig te werk samen met onze samenwerkingspartners op het gebied van onderwijs én het netwerk om te kijken hoe wij een op maat gemaakt integraal traject kunnen bieden.

Doelgroep
De behandelgroep is gericht op jongeren in de leeftijd van 12-18 jaar met ASS-problematiek en bijkomend ernstige psychosociale, emotionele en gedragsproblemen. De jongeren zijn gemiddeld begaafd. Op deze locatie is de mogelijkheid om 12 jongeren behandeling te bieden, verdeeld over twee groepen. De groepsgrootte kan variëren in 6 om 6 of 5 om 7 jongeren, afhankelijk van de intensiviteit van de begeleidingsvraag van de jongere. Er lopen nog meerdere gesprekken met GGZ-partners, zodat wij ook therapieën kunnen gaan aanbieden op locatie, mocht daar een vraag liggen.

Aanmelden
De trajecten worden landelijk aangeboden en gefinancierd via de Jeugdwet. Nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling is genomen, nemen we zo spoedig mogelijk contact op. Meer weten? Onze frontoffice-medewerkers kunnen je alle informatie geven. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (055) 201 8822 of het mobiele nummer 06 40784686. Mailen kan natuurlijk ook: aanmeldingen@youngsterzorg.nl.