Chillen op zitzakken dankzij Eetcafé Fijn

Sfeervol en ongedwongen omschrijven eetcafé Fijn uit Apeldoorn treffend, in uitstraling, service en gastvrijheid. Precies dat gevoel wilde eigenaar Michiel van den Bosch ook voor de jongeren van onze ASS-locatie in Beekbergen. Afgelopen week bracht hij een bezoekje aan onze locatie en deed een paar enorme Fatboy zitzakken cadeau! Wat een (meer dan) fijne donatie! Geen twijfel dat onze jongeren er straks heerlijk bij zitten in de gameroom.

Eetcafé Fijn beleeft net als collega-horecaondernemers zware tijden, maar Michiel en zijn team houden ook of misschien juist in deze tijd, oog voor de mensen om hen heen. “Het is onze passie om mensen in de watten te leggen, dus dan is het toch fantastisch om deze kinderen blij te maken met een paar grote zitzakken als aankleding van de gameroom op hun nieuwe woonlocatie. Het is ze van harte gegund.”  

“Wij omarmen dit soort initiatieven. Het is toch gaaf te ervaren dat bedrijven zich op deze manier inzetten voor Youngster en ons willen helpen met een creëren van een warm thuis voor onze jongeren”, vertelt Danny Bloemheuvel, manager Zorg.

Proeven!
Een bezoek aan Eetcafé Fijn zit er nu jammer genoeg niet in, maar de lekkerste hapjes en drankjes bestellen kan zeker. Het eetcafé is gevestigd in de kelder van het Oude Raadhuis in het centrum van Apeldoorn.

Doneren?
Ook uw maatschappelijk hart voor Youngster laten spreken? Graag!

Voor onze jongeren (12-18 jaar) op de ASS-locatie in Beekbergen zijn we nog op zoek naar verschillende materialen voor sport & spel, zoals judomatten, skelters, basketbalkorven, gamecomputers en gezelschapspellen. Ook knutsel- teken en schildermaterialen, kook- en bakspullen zijn heel erg welkom voor deze kinderen.

Meer informatie of vraag en aanbod bij elkaar brengen? Bel dan gerust naar of mail info@youngsterzorg.nl.