Vloeren spic en span dankzij DROS facility groep

DROS facility groep uit Apeldoorn is van alle markten thuis als het gaat om facilitaire dienstverlening. Van glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud en technische dienst tot het leveren van schoonmaakartikelen vanuit hun professionele groothandel. Het leveren van topservice en sociaal ondernemen staan bij DROS hoog in het vaandel. En dat hebben we als Youngster geweten. Zonder problemen en zonder kosten mochten wij één van hun schoonmaakmachines gebruiken. De vloeren in onze nieuwe ASS-locatie in Beekbergen zijn weer spic en span en klaar voor gebruik!

Sociaal ondernemen moet uit het hart komen. En bij DROS is dat zeker het geval. Ronald Dros, directeur van DROS facility groep: “DROS doet als organisatie graag iets terug voor de lokale maatschappij en het voelt goed dat wij Youngster op deze eenvoudige wijze kunnen helpen”.

“Deze hulp aan Youngster is weer zo’n fantastische actie. Het geeft ons extra motivatie en energie dat velen ons werk waardevol vinden en een concrete bijdrage willen doen aan het nieuwe onderkomen van deze bijzondere doelgroep”, vertelt Danny Bloemheuvel, manager Zorg bij Youngster.

Sponsoren of doneren?
Ook uw maatschappelijk hart voor Youngster laten spreken? Heel graag. Voor onze jongeren (12-18 jaar) op de ASS-locatie in Beekbergen zijn we nog op zoek naar verschillende materialen voor sport & spel, zoals judomatten, skelters, basketbalkorven, gamecomputers en gezelschapspellen. Ook knutsel-, teken- en schildermaterialen en kook- en bakspullen zijn heel erg welkom voor deze kinderen.

Meer informatie of vraag en aanbod bij elkaar brengen? Bel dan gerust naar of mail info@youngsterzorg.nl.