Eetcafé Fijn doneert tuinmeubilair voor onze ASS-locatie in Beekbergen

Nog niet zo lang geleden kregen we van Eetcafé Fijn in Apeldoorn al Fatboy zitzakken cadeau en nu doneren ze ook nog eens meerdere loungebanken en tafels voor op ons terras in Beekbergen. Laat de zon maar komen!

Ondanks alle coronamaatregelen laten Michiel van den Bosch, eigenaar van Eetcafé Fijn, en zijn team zich niet uit het veld slaan en blijven ze mooie initiatieven optuigen. “We houden met het team wat klus- en opruimacties en vonden de ASS-locatie van Youngster een prima plek voor ons terrasmeubilair. Fantastisch toch dat het daar een tweede leven krijgt. Hopelijk gaan ze er flink van genieten.”

Danny Bloemheuvel, manager Zorg bij Youngster, is blij verrast. “Dit zijn de acties waar we echt even stil van worden. Geweldig dat we vanuit allerlei hoeken steun krijgen en mensen zo betrokken zijn bij onze jongeren.”

Proeven!
Een bezoek aan Eetcafé Fijn zit er jammer genoeg nog niet in, maar een lekkere borrelplank of maaltijd bestellen kan zeker. Het eetcafé is gevestigd in de kelder van het Oude Raadhuis in het centrum van Apeldoorn.

Doneren?
Ook uw maatschappelijk hart voor Youngster laten spreken? Graag!

Voor onze jongeren (12-18 jaar) op de ASS-locatie in Beekbergen zijn we nog op zoek naar verschillende materialen voor sport & spel, zoals judomatten, skelters, basketbalkorven, gamecomputers en gezelschapspellen. Ook knutsel-, teken- en schildermaterialen, kook- en bakspullen zijn heel erg welkom voor deze kinderen.

Meer informatie of vraag en aanbod bij elkaar brengen? Bel dan gerust naar of mail info@youngsterzorg.nl.