BHV-certificaat voor medewerkers locatie Beekbergen

We zijn volop bezig om ons ASS-team op alle fronten klaar te stomen voor de opening a.s. donderdag en ook nu gaan zorg, veiligheid & kennis hand in hand.

Youngster staat garant voor de veiligheid van collega’s én onze jongeren en daar hoort een goede bedrijfshulpverlening bij. Vorige week hebben we dan ook van instructeur Ron van trainings- en adviesbureau 360Veiligheid uit Arnhem een praktijkgerichte BHV-cursus gekregen die volledig aansloot op onze bedrijfsrisico’s. 

De trainingsdag in Beekbergen stond in het teken van reanimeren (met en zonder AED), EHBO, levensreddend handelen, brandbestrijding, alarmeren in geval van calamiteiten en ontruimen van ons pand. Een intensieve dag, maar het harde werken werd beloond: een BHV-certificaat voor alle deelnemers.

Felicitaties aan alle Youngster BHV’ers!