Jongeren ASS groep en begeleiders samen aan de slag in Beekbergen

Fantastisch toch, elke dag dit welkom bij de deur van onze nieuwe locatie in Beekbergen?! Speciaal gemaakt door een jongere van de gespecialiseerde behandelgroep ASS voor het team én de groepsgenoten.

Na intensieve trainingsweken met het team, konden wij vanaf half april de eerste jongeren verwelkomen. Altijd spannend: een nieuwe groep, nieuwe groepsgenoten en nieuwe begeleiders, maar wat hebben ze met z’n allen een goede start gemaakt. Iets om trots op te zijn.

De jongeren op de groep zijn enthousiast om de groep verder op te bouwen. Zo hebben ze plannen gemaakt voor het maken van een kippenhok om meer met dieren te kunnen gaan doen en er komt een moestuin, zodat we verse producten hebben uit eigen tuin. Al deze activiteiten maken deel uit van het gestructureerde dagprogramma, waarbij de jongeren gelijk diverse vaardigheden kunnen aanleren en oefenen.

Nog plek voor een jongere
De komende periode mogen wij nog meer jongeren welkom heten en daar kijkt iedereen enorm naar uit. De groepsgenoten en de begeleiders kunnen nog een extra paar handen gebruiken voor hulp bij alle activiteiten. Er is op dit moment nog plek voor een jongere die onze gespecialiseerde zorg in Beekbergen goed kan gebruiken. Voor meer informatie of aanmeldingen, neem contact op met Youngster via aanmeldingen@youngsterzorg.nl of 06 40 78 46 86.