Mooie stappen op de Autisme Spectrum Stoornis (ASS) locatie in Beekbergen

De Youngster groep in Beekbergen is specifiek gericht op kinderen (12-18 jaar) met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en bijkomende (gedrags)problematiek. Op de woonlocatie in het Beekbergse bos vinden zij de rust die voor hun ontwikkelingsproces zo belangrijk is, net als het gestructureerde dagprogramma, met op gezette tijden onderwijs, dagbesteding en vrijetijd.
 
De kinderen hebben samen met de begeleiders allerlei activiteiten gevonden waar ze blij en enthousiast van worden en waarmee ze aan de slag gaan als het onderwijs dagprogramma erop zit. Nu in de vakantie is er natuurlijk extra vrije tijd en dagbesteding en wat zijn de resultaten fantastisch!

Er staan prachtige bloembakken bij de entree en in de tuin; de loungesets zijn allemaal geschuurd en gelakt, de lampjes zijn gezellig opgehangen en er is een prachtige ren getimmerd waar binnenkort de kippen in kunnen. Bovendien leent het terrein van de locatie in Beekbergen zich goed voor een mini-circuit, dus er gaat geen dag voorbij zonder dat er is geskelterd.   
 
We zien de kinderen niet alleen als groep groeien. Ook individueel maken ze mooie stappen in zelfstandigheid en verantwoordelijkheidsgevoel.
 
Beschikbaarheid
Onze gespecialiseerde zorgbegeleiders kennen als geen ander de complexiteit van autisme. Voor kinderen (en hun ouders) die deze zorg goed kunnen gebruiken is er nog ruimte op de woonbehandelgroep in Beekbergen. Voor meer informatie of aanmeldingen, neem contact op met Youngster via aanmeldingen@youngsterzorg.nl of 06 40 78 46 86.