Uitstroom jongeren naar FSG Sportcampus Apeldoorn – weer kamers beschikbaar in ons Fasehuis

Hard gewerkt aan de persoonlijke ontwikkeling en goed op weg naar zelfstandigheid. Het was daarom voor een aantal jongeren uit ons Fasehuis tijd voor een volgende stap. Nu is het altijd bijzonder als onze jongeren ‘uitvliegen’, maar nieuwe ontwikkelingen binnen Youngster maken het dit keer extra speciaal. De jongeren die onlangs uitvlogen, wonen nu zonder 24-uurs begeleiding, in een eigen appartement op een nieuwe uitstroomlocatie: de FSG Sportcampus in Apeldoorn.

Kamers beschikbaar Fasehuis
Dit betekent dat er weer kamers vrij zijn voor beschermd wonen bij Youngster. Ons Fasehuis is bedoeld voor jongeren bij wie het thuis wonen niet langer gaat. Ook als je problemen hebt met bijvoorbeeld financiën, huiselijke relaties, maatschappelijke participatie, werk, opleiding en geestelijke gezondheid kan ons Fasehuis misschien de oplossing zijn.

Wil je meer weten over wonen bij Youngster? Onze frontoffice medewerkers kunnen je alle informatie geven. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (055) 201 8822 of het mobiele nummer 06 40 78 46 86. Mailen kan natuurlijk ook: aanmeldingen@youngsterzorg.nl. De trajecten kunnen gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet en de WMO. Aanmeldingen screenen we zorgvuldig. Nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling is genomen, nemen we zo spoedig mogelijk contact op.

Uitstroomlocatie FSG Sportcampus Apeldoorn
Jongeren die vanuit Youngster beschermd wonen of een andere externe locatie uitstromen naar de FSG Sportcampus, hebben daar een persoonlijke begeleider. Ze gaan individueel en in groepsverband aan de slag met het (nog meer) eigen maken van dagelijkse bezigheden, zoals financiën, huishouden, koken en persoonlijke verzorging. Alleen jongeren vanaf 18 jaar kunnen terecht op de FSG Sportcampus en trajectfinanciering kan vanuit de WMO.

Benieuwd naar de uitstroomlocatie en wil je weten welke voorwaarden er zijn om daar te wonen? Je leest binnenkort meer op onze website en social media kanalen (LinkedIn, Facebook en Instagram). Volg je ons al?