Betoverd door het magische schouwspel De Grote Schijn

Betoverd waren onze jongeren door het magische schouwspel De Grote Schijn dat zich van 21 tot en met 31 oktober afspeelde in Park Zypendaal in Arnhem. Het park kwam ’s avonds tot leven en prikkelde alle zintuigen: fluisterende bomen, fascinerende lichtprojecties en sprookjesachtige geluiden.

Naast genieten moesten de jongeren ook een klein beetje meedraaien en helpen met de voorbereidingen aan dit fantastische project. Maar ook daar genoten ze van. Eenmaal terug in Beekbergen gingen ze met z’n allen direct op zoek naar nog meer lampjes om op te hangen bij ons eigen terras. Het was prachtig om de hele avond hun enthousiasme en verwondering te zien. Hopelijk nemen ze het mee in hun verdere (persoonlijke) ontwikkeling waar ze zo hard bij ons aan werken.