Gaat thuis wonen niet langer? Maak een afspraak voor een rondleiding in ons fasehuis; er zijn kamers beschikbaar

Als je als jongere problemen hebt met bijvoorbeeld je ouders, mentale gezondheid, werk, opleiding en financiën, dan gaat thuis wonen soms niet meer zoals je graag zou willen. Vaak heb je dan begeleiding en ondersteuning nodig om jouw leven weer op de rit te krijgen. Je kan hiervoor terecht bij onze zorgprofessionals. Bovendien biedt beschermd wonen bij Youngster je een veilige woonplek. Goed om te weten, wij hebben op dit moment geen wachtlijst. Maak een afspraak voor een rondleiding, je bent welkom.

We snappen als geen ander dat een thuis direct goed moet aanvoelen. Dus wil je een kijkje nemen of een kamer in ons fasehuis misschien iets voor je is? Maak dan in verband met corona even een afspraak, en kom daarna langs op de locatie voor een rondleiding. Je zit vanzelfsprekend nergens aan vast. Er is een modelkamer ingericht om je een beeld te geven van wat je bij ons kan verwachten.

Afspraak maken?
Je kan een afspraak maken voor een rondleiding via onze frontoffice-medewerkers. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (055) 201 8822 of het mobiele nummer 06 40 78 46 86. Mailen kan natuurlijk ook: aanmeldingen@youngsterzorg.nl.

Trajecten kunnen gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet en de WMO. Aanmeldingen screenen we zorgvuldig. Nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling is genomen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.