GZ-psycholoog Caroline ter Linden versterkt team op ASS-locatie

Sinds begin april versterkt Caroline ter Linden als gezondheidszorg (GZ) psycholoog ons ASS-team in Beekbergen. Naast Caroline gaat ook Ernst ter Linden aan de slag om de teamoptimalisatie te realiseren in relatie tot onze Youngsters.

“We kijken ernaar uit om aan de slag te gaan binnen de woonbehandelgroep in Beekbergen en om de regievoering op ons te nemen in de behandeling van deze bijzondere groep jongeren. Het voelt ontzettend goed om deel uit te maken van de Youngster organisatie”, aldus Caroline.

Diederik Bos, directeur Youngster: “Caroline heeft jarenlange ervaring met de diagnostiek en behandeling van kinderen en Ernst met de dynamiek van teams. Met hun expertise tillen ze onze dynamische, jonge organisatie naar het volgende level. Het is voor onze organisatie weer een enorme stap vooruit.”

Caroline kent de jeugdzorg als geen ander; al meer dan 22 jaar werkt zij met jongeren met complexe psychiatrische problematiek en hun ouders, onder meer in haar eigen praktijk. Caroline is BIG-geregistreerd en voldoet daarmee als GZ-psycholoog aan alle wettelijke scholingseisen.