Lukt thuis wonen niet meer? Kom eens kijken in ons fasehuis; er zijn weer kamers beschikbaar

Loop je vast door problemen met bijvoorbeeld je ouders, mentale gezondheid, werk of opleiding en zijn deze te groot om zelf op te lossen? Kom dan eens bij Youngster langs, want onze zorgprofessionals helpen je echt verder. Als thuis wonen niet langer goed gaat, is er een kamer voor je in ons fasehuis (beschermd wonen). Een veilige woonplek, met begeleiding die dag en nacht aanwezig is en voor jou klaarstaat. Vanuit ons fasehuis werk je toe naar zelfstandigheid en het op eigen benen staan. Goed om te weten, er is bij Youngster op dit moment (april 2022) geen wachtlijst.

Modelkamer
Een thuis moet direct goed aanvoelen. Kom gerust eerst een kijkje nemen of ons fasehuis iets voor je is. Natuurlijk zit je nergens aan vast. De keuze is aan jou, maar weet dat ons team voor je klaarstaat. Er is een modelkamer ingericht om je een beeld te geven van wat je bij ons kan verwachten.

Wat kun je verwachten?
Ook als je bij Youngster woont, ga je overdag bijvoorbeeld naar je opleiding, werk of een andere zinvolle dagbesteding en werk je daarnaast samen met je eigen begeleider aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Waar loop je vast en wat is er nodig om je problemen op te lossen?

Er is veel aandacht voor persoonlijke verzorging en het aanleren van sociale en praktische vaardigheden zoals omgaan met de mensen om je heen, omgaan met geld, koken, boodschappen doen; kortom, je leert hoe je je eigen huishouden runt. Je leert en ontwikkelt en doorloopt dus verschillende fases. Bij elke fase horen andere afspraken en doelen en ook vrijheden. Zo gaan we samen stap voor stap richting jouw uiteindelijke doel: een zelfstandige plek om te wonen. Natuurlijk blijven we tijdens het hele traject altijd nauw in contact met je sociale netwerk.

Kijkje nemen in ons fasehuis?
Wil je een rondleiding? Bel dan met onze frontoffice-medewerkers. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (055) 201 8822 of het mobiele nummer 06 40 78 46 86. Een mailtje sturen kan ook: aanmeldingen@youngsterzorg.nl.

Trajecten kunnen gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet en de WMO. Aanmeldingen screenen we zorgvuldig. Nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling is genomen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.