Buitenspeeldag – beweging levert fysiek en mentaal veel op

Vandaag 8 juni 2022 is het Buitenspeeldag, een initiatief van Jantje Beton. Door heel Nederland wordt gevierd wat zo belangrijk is: buitenspelen! Dus ja, zeker ook in Beekbergen. Gelukkig is het hier elke dag Buitenspeeldag en brengen we onze Youngsters dagelijks in beweging. Het levert ze fysiek en mentaal zo ontzettend veel op.

De rode draad binnen Youngster is pedagogische hulpverlening gecombineerd met sport, muziek en andere creatieve vormen om de jongeren te helpen succesvol te (re-)integreren in de maatschappij. Sport zetten we in als (bind)middel, als houvast en zeker als fysiek middel om sterker te worden op alle fronten.

Meer weten over onze benadering? Bel ons op t. 055 201 88 22 of stuur een mailtje naar info@youngsterzorg.nl.