Kunstwerken in World of Youngsters

Wat een creatief talent op onze ASS-locatie in Beekbergen! De kunstwerken van onze Youngsters hebben deze week een plek gekregen in de grote hal van onze dagbestedingsruimte ????? ?? ??????????: een wereld waar de kinderen hun fantasie helemaal kwijt kunnen met muziek, schilderen, theater, visagie, techniek, spellen, houtwerk en meer. Dat dit ze goed af gaat, laten deze pareltjes maar weer eens zien. Met de komst van ????? ?? ?????????? hebben we een prachtige aanvulling gerealiseerd op het bestaande aanbod in Beekbergen.

De Youngster groep in Beekbergen is specifiek gericht op kinderen (12-18 jaar) met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en bijkomende (gedrags)problematiek. Op de woonlocatie in het Beekbergse bos vinden zij de rust die voor hun ontwikkelingsproces zo belangrijk is, net als het gestructureerde dagprogramma, met op gezette tijden onderwijs, dagbesteding en vrijetijd.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de woonbehandelgroep in Beekbergen of wilt u direct aanmelden, neem dan contact op met de front-office op 06-40784686 of via aanmeldingen@youngsterzorg.nl.