Samenwerkingsverband Autisme Gelderland, regio Veluwe & Oost Gelderland, opnieuw te gast

Ketenpartners en partijen uit de jeugdzorg weten elkaar steeds beter te vinden. Toch is er vaak weinig ruimte om dieper in gesprek te gaan over elkaars achtergronden en persoonlijke ideeën en ervaringen. Daarom stond ‘kennismaken & uitwisselen’ centraal tijdens de netwerkbijeenkomst die Samenwerkingsverband Autisme Gelderland (SAG), regio Veluwe & Oost Gelderland, organiseerde op 16 maart jl. bij ons in Beekbergen. Twee van onze Youngsters vervulden met absolute verve de rol van gastheer.

Waardevol en vruchtbaar
Opgesplitst in verschillende groepen deelden zo’n 30 (jeugd)zorgprofessionals hun visie op het vak door middel van vakgerelateerde vraagstellingen. De gasten reageerden enthousiast op de invulling van de ochtend die leidde tot waardevolle gesprekken en  vruchtbare contacten.  

De hulp van onze Youngsters
Goede voorbereidingen zijn het halve werk. Zo maakten onze Youngsters de gasten wegwijs op het parkeerterrein en werd iedereen keurig naar onze World of Youngster geleid waar de netwerkbijeenkomst werd gehouden. Daar verzorgden ze, met een beetje hulp van onze vaste gastvrouw, de catering: de koffie was gezet en ook de thee en zelfgebakken cake stonden klaar. Mede dankzij hun goede zorgen verliep de ochtend vlekkeloos.

We kijken vol trots naar het enthousiasme en de inzet van deze Youngsters. Spannend was het zeker, maar daarvoor deinsden ze niet terug. Een mooie stap in hun persoonlijke ontwikkeling en dat verdient zeker een compliment. Goed gedaan, mannen!

P.S. De foto’s delen we uiteraard met toestemming.