Autisme week 2023: Hoe uniek ben jij?

Iedereen is gelijk en toch anders. Daarom is een zorgtraject op maat waarbij de persoonlijke kwetsbaarheden, talenten en behoeften van onze Youngsters centraal staan zo belangrijk. Helaas drukken mensen vaak een negatief stempel op kinderen/jongeren met autisme juist vanwege ‘hun anders zijn’. Dit zorgt voor negatieve vooroordelen en maakt bijvoorbeeld het leggen van contacten of het vinden van werk voor deze groep nog moeilijker.

Van 25 maart tot en met 2 april (Wereld Autisme dag) staat de vraag centraal: ‘Hoe uniek ben jij?’. Er wordt ingezoomd op diversiteit binnen het autismespectrum om mensen een realistisch beeld te geven van hoe het is om autisme te hebben, met alle positieve en negatieve kanten die daarbij horen. Wij juichen het thema van de Autisme week 2023 dan ook toe!

Beschikbaarheid
Bij Youngster kijken we bij onze pedagogische hulpverlening en begeleiding en bij de invulling van de individuele dagbesteding continu naar wat onze Youngster echt nodig heeft en zeker ook, waar hij/zij zich prettig bij voelt.

Onze gespecialiseerde zorgbegeleiders kennen als geen ander de complexiteit van autisme. Meer weten over onze ASS-locatie in Beekbergen en de beschikbaarheid? Neem contact op met Youngster via aanmeldingen@youngsterzorg.nl of 06 40 78 46 86.