Prachtig initiatief Stichting Eyup Sultan Moskee Apeldoorn tijdens de Ramadan maand

Voor jongeren door jongeren. Op Goede Vrijdag deelden jongeren die bij Stichting Eyup Sultan Moskee liefdadigheidswerk doen, warme (iftar)maaltijden uit aan kwetsbare jongeren in Apeldoorn. Zo ook op onze beschermd wonen locatie aan de PWA-laan.

Ongeacht religie of afkomst, alle jongeren in ons fasehuis konden zich aanmelden voor dit initiatief. 15 Youngsters gaven zich op en hebben die avond genoten van een uitgebreide Turkse maaltijd. Heerlijk eten en veel lol en gezelligheid met elkaar.

Namens al onze Youngsters, een enorme shoutout naar Stichting Eyup Sultan Moskee Apeldoorn. Ontzettend bedankt voor dit fantastische gebaar en de bijzondere avond! Het doet ons meer dan goed dat jullie deze kwetsbare groep jongeren zo’n warm hart toedragen.