Roze Maandag: iedereen is anders en toch gelijk

Vandaag, 24 juli 2023, is het Roze Maandag. Een kleurrijk feest op de eerste maandag van de Tilburgse Kermis. Al reizen we als Youngster niet af naar het zuiden en hebben we onze locaties niet roze versierd, wel staan wij achter het idee van deze bijzondere viering. Roze maandag staat voor gelijkwaardigheid en acceptatie in onze samenleving.

Waarden waar ook Youngster heilig in gelooft. Jongen, meisje, non-binair, hetero, LHBTQI+. Met of zonder een diagnose, verslaving, leerachterstand of gedragsprobleem. Ongeacht de culturele achtergrond of geloofsovertuiging. Bij Youngster zien we de verschillen, de overeenkomsten en vooral dat wat een Youngster uniek maakt. We willen dat iedereen zich welkom en veilig voelt op onze locaties. Iedereen is anders en toch gelijk.

Onze Kernwaarden 
Persoonlijke aandacht waarin de zorgvraag centraal staat en waarin wij vanuit intrinsieke motivatie jongeren helpen hun ontwikkeling in te zetten. Dit alles vanuit een no-nonsense mentaliteit om ons  te onderscheiden van het grote zorgaanbod. Onze jongeren en jongvolwassenen staan bij ons centraal en verdienen een optimaal ontwikkeltraject. Iedereen moet de kans krijgen om aan het maatschappelijke en het sociale leven deel te kunnen nemen en zodoende  een goede stabiele plek te krijgen in de maatschappij.

Aanmeldingen voor onze locatie in Apeldoorn en voor de ASS-locatie in Beekbergen worden gedaan via een aanmeldformulier. Kijk op de Aanmelden-pagina voor meer informatie.