Waar droom jij van?

Iedereen heeft dromen. Ook onze Youngsters. Van ‘later als ik groot ben, dan word ik’ tot op vakantie met het eigen gezin, weer thuis wonen, een diploma op zak en een eigen stekkie. Vandaag, 25 september 2023, is het World Dream Day. Waar droom jij van?

Vertrouwen herstellen
Vaak hebben onze Youngsters al veel meegemaakt en zijn ze het vertrouwen in zichzelf en de wereld om hen heen (deels) kwijtgeraakt. Daarom is het herstellen van het vertrouwen, de eerste stap. Vanuit een veilig basisvertrouwen werken we samen verder aan persoonlijke ontwikkeling.

De dromen en wensen van onze Youngsters zijn vaak een stip op de horizon – daar werken we naartoe. Onze zorgprofessionals kijken voor iedere jongere op individueel niveau wat daar specifiek voor nodig is en nemen dit mee in de persoonlijke zorgsessies en begeleiding. Ook de sport- en dagbestedingsactiviteiten maken we zoveel als mogelijk op maat.

Sport maakt sterker
Bij Youngster combineren we pedagogische hulpverlening met sport, muziek en andere creatieve vormen om de jongeren te helpen succesvol te (re-) integreren in de maatschappij. We zetten in op het mentaal en fysiek sterker maken van onze Youngsters – zo groeit hun vertrouwen in zichzelf én de buitenwereld om hun dromen waar te kunnen maken.

Meer weten?
Meer weten of vragen over onze zorg en begeleiding? Stuur een bericht naar info@youngsterzorg.nl. Bellen kan natuurlijk ook: 06 407 846 86. Onze frontoffice medewerkers vertellen je alles over onze werkwijze, onze behandelgroep ASS in Beekbergen of de beschermd wonen locatie in Apeldoorn.