Plekken beschikbaar op woonbehandelgroep ASS in Beekbergen

Trots en spanning op de gezichten van enkele Youngsters in Beekbergen. Zij sluiten een periode van intensieve begeleiding, zorg en verblijf op onze woonbehandelgroep af en stromen uit. Het met elkaar en in vol vertrouwen afronden van een zorgtraject markeert iedere keer weer een mijlpaal voor de kinderen, hun ouders en het team.

Vanwege de uitstroom op onze ASS-locatie in Beekbergen zijn er weer plekken beschikbaar voor kinderen (en hun ouders) die deze gespecialiseerde zorg goed kunnen gebruiken. De groep is specifiek gericht op kinderen (12-18 jaar) met Autisme Spectrum Stoornis (ASS) en bijkomende (gedrags)problematiek.

Activiteiten dagbesteding
Op de woonlocatie in het Beekbergse bos vinden de kinderen de rust die voor hun ontwikkelingsproces zo belangrijk is, net als het gestructureerde dagprogramma, met op gezette tijden onderwijs, dagbesteding en vrijetijd.

Sporten, tuinieren, dieren verzorgen, schilderen, timmeren of aan de slag met techniek en creatieve en kunstzinnige activiteiten. Onze ASS-locatie biedt een ruime keuze aan bezigheden zodra het onderwijsdagprogramma erop zit. De kinderen kunnen samen met hun begeleiders die activiteit vinden die bij hem/haar past en waar hij/zij blij en enthousiast van wordt. Zo kan ieder kind ook werken aan zijn of haar individuele groei.

Aanmelden of informatie
Onze gespecialiseerde zorgbegeleiders kennen als geen ander de complexiteit van autisme. Meer weten over de aanmeldprocedure, de woonbehandelgroep en/of beschikbaarheid? Neem contact op met Youngster via aanmeldingen@youngsterzorg.nl of bel 06 40 78 46 86.