Wij zoeken een (senior) woonbegeleider in Beekbergen

Bij Youngster zoeken we altijd naar de beste oplossing voor onze jongeren. Hoe complex de zorgvraag ook is. Dit doen we met een klein, hecht team van zorgprofessionals die samen een veilig, warm maar ook stevig pedagogisch leefklimaat creëren voor de 12 kinderen (12-18 jaar) die bij ons in Beekbergen wonen. Wij zoeken een sterke toevoeging aan ons team. Alles over de inhoud van de functie lees je op onze vacaturepagina.

De (senior) woonbegeleider in Beekbergen ziet de jongeren op deze woonbehandelgroep, hoort ze en weet wat ze nodig hebben om zich te kunnen ontwikkelen. En dat is vaak meer dan structuur en duidelijkheid alleen. Met jouw frisse, positieve kijk op hoe de dingen wél kunnen, denk jij altijd in mogelijkheden en kansen – ook als het even tegenzit.

Ben jij in bezit van de juiste MBO / HBO papieren en zie jij jezelf als (senior) woonbegeleider in Beekbergen? Kom kennismaken, want wij kijken ernaar uit om met je in gesprek te gaan en de handen ineen te slaan voor onze Youngsters.