Fijne feestdagen en een gezond, veelbelovend 2024!

Bijna 2024. Iedereen bij Youngster maakt zich op voor de feestdagen en de locaties in Apeldoorn en Beekbergen zijn volop in kerstsfeer gebracht. Het is de tijd van het jaar waarin mensen terugblikken en vooruitkijken, zo ook bij Youngster.

Alles in het eigen tempo
2023 heeft de Youngsters uitgedaagd en geïnspireerd en leverde persoonlijke overwinningen en bijzondere momenten. Als organisatie zagen we ze stuk voor stuk weer fantastische stappen zetten en groeien in wie ze zijn. De een in een ander tempo dan de ander, ze waren allemaal in beweging in hun persoonlijke begeleidingstrajecten. En dát is wat telt.

Ketenpartners
In 2023 mochten we opnieuw rekenen op de tomeloze inzet van landelijke en regionale (keten)partners. Er is samen veel bereikt en we kijken ernaar uit om in 2024 de gezamenlijke initiatieven en plannen verder vorm te geven – niet in de laatste plaats ook met de nieuwe partners die op ons pad kwamen.

Inzet en passie van het team
Deze tijd van het jaar vraagt meer dan normaal om een warm en veilig thuis voor onze Youngsters. Om oprechte aandacht en gezellig samenzijn. Dit alles is onmogelijk zonder de toewijding en passie van ons geweldige team zorgprofessionals op de groepen. Met hun gespecialiseerde begeleiding en oneindige zorgzaamheid geven ze de Youngsters wat zij nodig hebben. Elke dag opnieuw. Dank hiervoor. Jullie zijn onmisbaar.

Gezamenlijke missie
Bijzonder veel dank ook aan alle Youngsters, ouders/verzorgers, hun sociale netwerk, ketenpartners en al die andere betrokkenen voor jullie vertrouwen in onze organisatie. Samen gaan we voor meer dan honderd procent voor de beste zorg en begeleiding van onze Youngsters – dat is en blijft onze missie, ook in 2024.