Waardevolle informatiemarkt Gemeente Renkum en Mee Veluwe

Iedereen uit Renkum en omliggende gemeentes kon eind januari terecht op een speciale informatiemarkt over autisme. Hoe waardevol de informatiemarkt was bleek wel uit de vele vragen die bezoekers hadden over autisme en gespecialiseerde hulp.

De informatiemarkt was georganiseerd door Gemeente Renkum en MEE Veluwe. Als ketenpartner van MEE Veluwe vanuit Samenwerkingsverband Autisme Gelderland, regio Veluwe & Oost Gelderland, waren wij uitgenodigd om meer te vertellen over onze zorg, begeleiding en locaties.

Ouders, kinderen en volwassenen met autisme, zorgaanbieders en andere ketenpartners – het was een gevarieerd gezelschap dat samenkwam bij Scholengemeenschap De Brouwerij van Leo Kannerhuis in Oosterbeek, behandel- en kenniscentrum voor autisme.

Naast dat wij als jeugdzorgaanbieder bezoekers konden informeren over ons aanbod, was het zeker ook nuttig om alle andere ketenpartners en partijen uit het veld weer te zien en te spreken. Zo blijven we op de hoogte van elkaars expertise en kunnen we als het nodig is, direct schakelen met de juiste partijen. Alles met één doel: de beste hulp aan onze Youngsters.

Aanmelden?
Voor meer informatie over ons aanmeld- en intakeproces kan je ons mailen aanmeldingen@youngsterzorg.nl of bel t. 06 40784686.

Goed om te weten: op dit moment (februari 2024) is er voor beide locaties geen wachtlijst.