Autismeweek 2024

Een sterk gekozen thema van De Autismeweek (30 maart – 6 april) : ‘De Kunst van het Evenwicht’.

Voor veel mensen met autisme is het leven één grote evenwichtsoefening. Dat zien wij ook bij onze Youngsters. Door de uitdagingen die zij ervaren op het gebied van sociale interactie, prikkelregulatie en belastbaarheid is het vinden van een goed evenwicht in het dagelijks leven soms lastig. Ook voor hun omgeving.

De kleinste verandering kan er al toe leiden dat ze vastlopen. Vooral op die momenten is blijven geloven in je eigen kunnen en kwaliteiten niet altijd makkelijk, maar wel altijd nodig. De kunst is om te voorkomen dat de balans blijvend verstoord raakt. Kortom, de kunst van het evenwicht.

Beschikbaarheid

Onze gespecialiseerde zorgbegeleiders kennen als geen ander de complexiteit van autisme en kijken bij de pedagogische hulpverlening, de begeleiding en de invulling van de individuele dagbesteding continu naar wat iedere Youngster echt nodig heeft en zeker ook, waar hij/zij zich prettig bij voelt.

Iedereen is gelijk en toch anders. Dat maakt een zorgtraject op maat zo belangrijk waarbij de persoonlijke kwetsbaarheden, talenten en behoeften centraal staan.
 
Meer weten over onze ASS-locatie in Beekbergen en de beschikbaarheid? Neem contact op met Youngster via aanmeldingen@youngsterzorg.nl of 06 40 78 46 86.