Samen kom je verder

De kracht van samenwerken, daar geloven we in. Samenwerken met ketenpartners voor de meest effectieve zorgondersteuning én vooral met de Youngsters en hun ouders en netwerk. Zonder elkaar kunnen we niet. We hebben elkaar nodig om te werken aan de stappen richting een stabiele toekomst voor de Youngsters.

Als een kind/jongere bij ons in zorg komt en professionele hulp en begeleiding krijgt, is dat voor alle betrokkenen een moeilijk proces. Daarom bundelen we als hart onder de riem, de positieve boodschap van ‘Say Something Nice Day’ met de Internationale Dag van de Ouders en die van het kind – allemaal vielen ze dit jaar op 1 juni. Simpelweg om nog maar eens richting alle Youngsters en hun netwerk te benadrukken waarin wij geloven: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Aanmelden of informatie?
Meer weten over de aanmeldprocedure voor een van onze locaties? Neem contact op met Youngster via aanmeldingen@youngsterzorg.nl of bel 06 40 78 46 86.