Open sollicitatie

  Persoonlijke gegevens

  Contact gegevens


  Adresgegevens  Ervaring  Upload je CV*

  Upload je motivatie*

  Dit formulier vraagt u om uw naam en e-mailadres zodat wij met u kunnen communiceren. Deze gegevens worden nooit aan derden verstrekt. Hoe wij omgaan met uw gegevens is te lezen in onze Privacy Policy.

  Werken bij Youngster

  Youngster is een jonge en frisse zorgorganisatie die graag het verschil wil maken binnen de zorg.

  Persoonlijk, betrokken, doelgericht en transparant – daar staat wij bij Youngster voor en daar bouw jij aan mee. Met elkaar zetten wij stappen om Youngster in het belang van onze Youngsters adequaat en passend vorm te geven. Zelfreflectie, zelfinzicht en eigenwaarde zijn hierbij belangrijke bouwstenen. Wij koppelen pedagogische hulpverlening aan sport, muziek en andere vormen van creativiteit om de jongeren te helpen succesvol te (re)integreren in de maatschappij. Wij kijken naar de talenten van de jongeren, niet alleen naar hun verleden. Wij willen ons in positieve zin onderscheiden binnen de zorgwereld.

  Het team binnen Youngster is door zijn multidisciplinaire samenstelling een goede afspiegeling van de samenleving. Bij de werving en selectie van onze nieuwe collega’s zoeken wij naar eigenschappen waar we bij Youngster trots op kunnen zijn. Positief, professioneel, gedreven, sportief, integer, flexibel, energiek. Mensen die net dat stapje extra willen zetten.

  Enthousiast geworden over het bovenstaande verhaal?

  Wil jij bij Youngster werken maar hebben wij op dit moment geen passende vacature? Stuur dan een open sollicitatie. Leg op een duidelijke en creatieve wijze uit wie je bent, wat je zoekt en waarom wij jou graag bij ons op de werkvloer zien werken!

  Het kan zijn dat we op korte termijn wel een passende vacature hebben, maar dat deze nog niet op onze website vermeld staat.

  Houd ons daarom ook in de gaten via Facebook en LinkedIn!