Van elkaar leren en samen steeds beter worden – ontwikkel je verder bij Youngster

Bij Youngster geloven we in het stimuleren van groei en ontwikkeling. Zeker bij onze jongeren, maar ook bij de teamleden. Zo is frontoffice medewerker Lytitia van Binsbergen lid van de kerngroep van Platform Vakmanschap Jeugdprofessionals. De kerngroep organiseert met regelmaat inhoudelijke bijeenkomsten voor professionals die te maken hebben met jeugd en jongvolwassenen. Het Platform staat in het teken van elkaar ontmoeten, elkaar te vinden en van elkaar te leren om samen steeds beter te worden.  

“Input vanuit de praktijk en vanuit verschillende werkgebieden is waardevol voor ons werk als jeugdzorgprofessional. Van elke sessie of bijeenkomst leer ik. En daar groei ik niet alleen persoonlijk van; het draagt ook bij aan betere hulp aan de jeugd en jongeren”, vertelt Lytitia. 

Kom werken bij Youngster
We geven onze mensen graag alle ruimte om te werken aan hun vakmanschap en professionalisering. Samen zet het team van 25 gedreven (jeugd)zorgprofessionals elke dag de schouders eronder om uit te gaan van wat wel kan. Talenten zien en mogelijkheden benutten om onze jongeren weer op weg te helpen naar meer zelfstandigheid en zelfredzaamheid.

Wil jij graag met Youngster het verschil maken binnen de zorg, kijk dan eens bij onze vacatures. Momenteel zijn wij namelijk op zoek naar woonbegeleiders voor ons fasehuis in Apeldoorn. Als jij doortastend bent en een kei in het omdenken bij  spanningen en in crisissituaties, dan ben jij de perfecte kandidaat voor deze functie en maken we graag kennis met jou. 

Staat er op de website nu geen passende vacature? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Leg op een duidelijke en creatieve wijze uit wie je bent, wat je zoekt en waarom wij jou graag bij ons op de werkvloer zien!