Bring on the music!

Muziek zorgt voor ontspanning en vermindert stress. Bovendien stimuleert het de emotionele ontwikkeling bij kinderen en jongeren. Daar is genoeg wetenschappelijk bewijs voor, maar dat hebben wij niet nodig. Wij zien de positieve effecten van muziek op onze Youngsters.

Precies die ontspanning vinden én proberen vast te houden, is wat sommige Youngsters zo nu en dan hard nodig hebben om vandaaruit  een volgende stap te zetten. En zeg nou zelf, er is toch geen betere plek om muziek te maken dan in onze eigen World of Youngsters, met een echte muziekstudio?! Met zoveel enthousiasme laten ze de andere kinderen en de begeleiding meegenieten van hun muzikale kunsten en dat laat hen mentaal weer groeien.

Vandaag is het Make Music Day, dus bring on that music, Youngsters!

Meer informatie over de woonbehandelgroep in Beekbergen of direct aanmelden, neem dan contact op met de front-office op 06-40784686 of via aanmeldingen@youngsterzorg.nl.