Er zijn weer kamers beschikbaar op onze beschermd wonen locatie in Apeldoorn

Nu een aantal jongeren is uitgestroomd en de stap naar meer zelfstandigheid heeft gezet, zijn op onze beschermd wonen locatie aan de PWA-laan in Apeldoorn weer enkele kamers vrijgekomen. Jongeren (15-25 jaar) die niet meer thuis kunnen wonen vanwege problemen met financiën, lichte verslaving, maatschappelijke participatie, werk of opleiding, komen in aanmerking voor een kamer bij Youngster.

Stap voor stap naar zelfstandigheid

Een veilige woonplek, met begeleiding die dag en nacht aanwezig is en voor jou klaarstaat. Er is veel aandacht voor persoonlijke verzorging en het aanleren van sociale en praktische vaardigheden zoals omgaan met de mensen om je heen, omgaan met geld, koken, boodschappen doen; kortom, je leert hoe je je eigen huishouden runt. Je leert en ontwikkelt en doorloopt dus verschillende fases. Bij elke fase horen andere afspraken en doelen en ook vrijheden. Zo gaan we samen stap voor stap richting jouw uiteindelijke doel: een zelfstandige plek om te wonen. Natuurlijk blijven we tijdens het hele traject altijd nauw in contact met je sociale netwerk.

Wat kun je verwachten?

Ook als je bij Youngster woont, ga je overdag bijvoorbeeld naar je opleiding, werk of een andere zinvolle dagbesteding en werk je daarnaast samen met je eigen begeleider aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kijkje nemen op onze locatie?

Een thuis moet direct goed aanvoelen. Kom gerust eerst een kijkje nemen of Youngster iets voor je is. Natuurlijk zit je nergens aan vast. De keuze is aan jou, maar weet dat ons team voor je klaarstaat.

Financiering & aanmelding

Trajecten kunnen gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet en de WMO. Aanmeldingen screenen we zorgvuldig. Nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling is genomen, nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Meer weten of een rondleiding?

Onze frontoffice-medewerkers kunnen je alle informatie geven. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 055 201 8822 of 06 4078 46 86. Mailen kan natuurlijk ook: aanmeldingen@youngsterzorg.nl.