Dag van de Jeugd: denken in kansen

In 1999 hebben de Verenigde Naties 12 augustus uitgeroepen tot Internationale Dag van de Jeugd. Een dag in het teken van kinderen van 15 tot 24 jaar (de VN’s officiële definitie van ‘jeugd’). Het is een oproep om (extra) stil te staan bij wat zij betekenen voor de wereld en bij het ontwikkelen van kansen voor deze doelgroep.

Een mooie gedachte die bij onze zorgprofessionals geen speciale dag nodig heeft. Zij denken iedere dag in kansen en mogelijkheden voor onze Youngsters – ongeacht waar ze vandaan komen, wie ze zijn en welke rugzak ze meedragen.  Ons team staat voor je klaar op onze beschermd wonen locatie aan de PWA-laan in Apeldoorn.

Je kan bij ons terecht als je niet meer thuis kan wonen vanwege problemen met financiën, lichte verslaving, maatschappelijke participatie, werk of opleiding.  Ook als je bij Youngster woont, ga je overdag bijvoorbeeld naar je opleiding, werk of een andere zinvolle dagbesteding en werk je daarnaast samen met je eigen begeleider aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Kamers beschikbaar (augustus 2023)
Er zijn in Apeldoorn weer kamers vrij nu een aantal jongeren is uitgestroomd en de stap naar meer zelfstandigheid heeft gezet. Wil je weten of Youngster iets voor je is, kom dan eerst een kijkje nemen. Natuurlijk zit je nergens aan vast.

Voor een rondleiding en vragen over de begeleiding en zorg van Youngster bel je met onze frontoffice-medewerkers. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer 055 201 8822 of 06 4078 46 86. Als je liever een e-mail stuurt, kan dat naar aanmeldingen@youngsterzorg.nl.