Volle bingokaarten op PWA-locatie

Veel Youngsters op de PWA-locatie zijn graag op zichzelf en ervaren het mengen met groepsgenoten als spannend. Daarom zijn groepsactiviteiten niet altijd even populair om bij aan te schuiven.

Des te leuker was het dat een groepje Youngsters een paar weken geleden bij de begeleiders aangaf zin te hebben in een avondje samenzijn en een gezamenlijke activiteit.

Was is er toegankelijk voor iedereen en waarmee valt er iets te winnen? Precies. Een bingo!

Begeleiders Sophie en Floor troffen alle voorbereidingen en stelden fantastische prijzenpakketten samen. Een borden- en bestekset aangezien de jongeren deze attributen nog weleens kwijt raken, een heerlijk douchepakket en een nieuwe dekbedhoes. De meiden waren op deze bingoavond goed vertegenwoordigd en aasden op het beautypakket met haarmaskers, make-up en een lekker geurtje. De absolute klappers van de avond waren een bioscoopbon, inclusief popcorn en drinken, en een VVV-bon.

De avond bracht veel lol en gezelligheid, en bovenal leuke reacties en een goed groepsgevoel!

Voor deze Youngsters en hun begeleiders was het de eerste keer bingo en dat bracht één puntje ter verbetering: de volgende bingo (want die komt er!) wordt iets korter. De spanningsboog was tegen het eind ver te zoeken ;-).