Ramadan Mubarak

Kenmerkend voor de Youngster organisatie zijn de vele culturen en geloofsovertuigingen die we rijk zijn. Dat er begrip en respect is voor elkaars normen, waarden en culturele achtergronden is voor ons een vanzelfsprekendheid.

Komende maand staat in het teken van de Ramadan, de heilige maandlange vastenperiode die voor sommige Youngsters en collega’s is aangebroken. Het is voor hen een periode van reflectie en bezinning.

Samenzijn en saamhorigheid zijn in deze periode extra belangrijk, want zodra de zon onder is komen vrienden en familie bijeen om het vasten te verbreken met een maaltijd: de iftar.

Helaas is voor veel Youngsters een fijn samenzijn met het thuisfront niet altijd mogelijk. Daarom staan we als team en groep komende maand nog meer dan anders naast ze en om ze heen en maken we van de iftar een smakelijk samenzijn voor én met iedereen die na zonsondergang bij Youngster op locatie is.

Ramadan Mubarak!