Nieuwe locatie intramuraal

Youngster heeft sinds maart 2024 ook een intramurale woonlocatie, prachtig gelegen in de Beekbergse bossen. Hier verblijven 15 jongeren (18+) en jongvolwassenen zelfstandig in appartementen en studio’s, met eigen sanitair en keukenblokje.

Alle bewoners hebben een WLZ GGZ pakket 1 t/m 3 of VG 1 t/m 3 en 6. Jongeren van onze ASS-woonlocatie in Beekbergen die 18 jaar worden en een WLZ wonen indicatie hebben, kunnen doorstromen naar deze woonplek. Niet eerder bij ons in Beekbergen gewoond? Ook dan ben je welkom.

Iedereen woont op zichzelf en kan als daar behoefte aan is, de andere bewoners ontmoeten en gebruikmaken van de gezamenlijke vertrekken. Hun wonen geven de bewoners zelf vorm. Wel zijn er duidelijke huisregels over onder andere hygiëne, onderhoud, corvee en fatsoennormen.

Meer weten over de voorwaarden om hier te wonen? Alle informatie vind je op de speciale pagina over deze locatie.