Weer plekken in ons fasehuis beschikbaar – Samen met ketenpartners een passende behandeling voor iedere jongere

Afgelopen zomerperiode sloten enkele Youngsters hun traject naar zelfstandigheid bij ons af. En wat zijn wij iedere keer weer trots als onze jongeren de volgende stap kunnen zetten. De stap naar een toekomst waarin zij zoveel mogelijk de regie over hun eigen leven hebben en weer kunnen meedoen in de maatschappij. Dit betekent dat in ons fasehuis weer meerdere plekken vrij zijn.

Combinatie zorg en sport
Jongeren kunnen een beroep op ons doen als zij problemen hebben met bijvoorbeeld financiën, huiselijke relaties, sociaal netwerk, justitie, middelengebruik, maatschappelijke participatie, werk en opleiding en geestelijke gezondheid. Uiteraard willen we iedereen helpen. Aanmeldingen screenen we zorgvuldig. Nadat de aanmelding is ontvangen en in behandeling is genomen, nemen we zo spoedig mogelijk contact op met je op.

Meer weten over wonen in ons fasehuis? Onze frontoffice medewerkers vertellen je er graag over. Zij zijn bereikbaar via telefoonnummer (055) 201 8822 of het mobiele nummer 06 40 78 46 86. Je kunt ook mailen naar info@youngsterzorg.nl. De trajecten kunnen gefinancierd worden vanuit de Jeugdwet en de WMO en de rode draad binnen Youngster is pedagogische hulpverlening gecombineerd met sport, muziek en andere creatieve vormen.

Onze ketenpartners
Iedere jongere is uniek en vraagt om een persoonlijke, specifieke aanpak. Een passende behandeling stellen wij niet alleen op. We maken hierbij intensief gebruik van de expertise en deskundigheid van onze ketenpartners. Met verschillende landelijke en regionale partners werken wij samen om het verschil te maken in de jeugdzorg en de meest effectieve zorgondersteuning in te zetten, voor langere of korte tijd.

Mogelijkheden om ons partnernetwerk te versterken en uit te breiden horen wij altijd graag. Met ons hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact met Danny Bloemheuvel (Manager Zorg) op via (055) 201 8822 of mail naar info@youngsterzorg.nl.